Diagnose specialist - THP Vti | Peugeot Citroën Opel Renault | JWA Autoservice Oud-Beijerland

Ga naar de inhoud
logo jwa autoservice
GMTO erkend diagnose specialist


Inversteren in kennis en equipment!

Auto laten uitlezen met de laptop... en veel meer!
Moderne auto’s beschikken over een computer die alle electronica regelt. Bij storingen brandt vaak een storingslampje in het dashboard. Het auto uitlezen met computer is vaak een goede eerste stap in het opsporen van het probleem.
Met de foutcode of foutcodes kan de oorzaak van het probleem direct in beeld zijn. Het kan ook zijn dat een grondige auto diagnose nodig is om de oorzaak te traceren.

JWA Autoservice is GMTO diagnose specialist en zijn gespecialiseerd in het stellen van de juiste storingsdiagnose en kan geconstateerde gebreken in overleg oplossen.
Heeft u een storing aan uw auto die uw eigen garage niet kan oplossen, neem dan zeker contact met ons op!
Met ons kunt u veel tijd, geld en energie besparen zodat u wellicht onnodige reparaties kan voorkomen en u niet op zoek hoeft naar een andere auto.

Heeft uw auto een vervelend of zelfs gevaarlijke storing?
Voordat u zomaar onderdelen gaat vervangen: laat voor de zekerheid eerst een auto diagnose uitvoeren door JWA-Autoservice. Wij zijn in het bezit van GMTO diagnose apparatuur.
Dan weet u echt waar het aan ligt en bespaart u uzelf veel onnodige kosten en ergernis. Bel nu tel. 0186 - 62 79 70 en:

  • Voorkom onnodig vervangen van dure onderdelen
  • Weet waar u aan toe bent
  • Geen/minder ergernis en tijdverlies
  • Veilig en gerust weer de weg op

Voorbeelden praktijk storingen
Benieuwd naar wat wij zoal opgelost hebben aan storingen? klik hier voor een selectie van de vele storingen die wij doen.

Op goed geluk?
Door de geavanceerde techniek van modernere auto's is het voor garagebedrijven steeds lastiger om storingen op te sporen. De auto uitlezen via een computer biedt onvoldoende inzicht in de herkomst van de storing. Als het goed is, verwijst uw eigen dealer/garagebedrijf u als klant dan door naar een (GMTO) diagnosespecialist. Maar vaak worden auto-onderdelen nog op goed geluk vervangen.

Risico's
Het risico op verkeerde beslissingen is groot, met hoge kosten en ergernis als gevolg. Dure onderdelen worden vervangen waarvan achteraf blijkt dat deze het probleem niet veroorzaken. Mensen doen soms zelfs afstand van hun vertrouwde auto terwijl deze gewoon gerepareerd had kunnen worden. En dan hebben we het nog niet over de ergernis en het tijdverlies door het veelvuldige garagebezoek en het missen van uw auto.

Een auto storingsdiagnose
Deze onkosten en frustratie kunt u voorkomen door een professionele auto storingsdiagnose te laten uitvoeren! Met specialistische apparatuur wordt uw auto doorgelicht op mogelijke defecten. Onze gecertificeerde auto diagnosespecialisten kunnen aan de meetresultaten vaak direct en onmiskenbaar zien welk auto-onderdeel/onderdelen de storing veroorzaakt.

Snel weer de weg op
Het herstellen van de auto kunt u gewoon via uw eigen dealer/garagebedrijf laten verlopen. Indien gewenst kunnen wij uw auto ook gelijk herstellen. Zo blijft u niet heen en weer rijden tussen garages en kunt u snel weer veilig met uw auto de weg op. In de geruststellende wetenschap dat het probleem echt is opgelost en u niet teveel heeft betaald!

Meer informatie & prijzen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

GMTO
Scope meting
meting storing
© 2024 | JWA Autoservice | Privacy | Cookiebeleid
JWA Autoservice
RDW logo
GMTO
BOVAG lid
Terug naar de inhoud